Swtor Nordics Din Nordics Fanside.
1

Legacy of the sith release date 14.02.2022

 Administrator   21 Dec 2021
 None    Nyhet

Legacy of the sith release date 14.02.2022

LegacyoftheSith15februar2022 

En stund før 7.0 slippes vil Swtor ha en ny oppdatering med R-4 Anomaly Operation og et nytt daglig område i en helt ny del av Manaan.
Utover det, vil karakterens personlige saga fortsette i en episk historie som strekker seg gjennom flere patcher i 2022 og utover.
Etter den dramatiske avslutningen av 7.0 på Elom, vil du fortsette å avdekke mysteriene til Darth Nul, bli med i den utbruddende borgerkrigen blant Mandalorian-klanene, og oppdage det sanne målet Darth Malgus forfølger.
Hele tiden du jobber sammen med gamle venner som Kira, Scourge, Akaavi og Torian, samt noen nye fjes du vil møte for første gang i 7.0.
Du vil også utforske nye steder (noen er nye for SWTOR, andre er helt nye kreasjoner!) og kanskje til og med få en mulighet til å gå tilbake til der karakterens reise begynte for så lenge siden...

Som alltid kan du forvente at alt dette vil utfolde seg på tvers av en rekke innholdstyper: enkeltspiller, flerspiller, flashpoints, operasjoner, daglige områder og mer.
Nytt progresjonsutstyr vil bli tilgjengelig i løpet av året fra og med R-4 Anomaly Operation, og ettersom vi legger til utstyrsprogresjon etter 7.1, vil vi også sørge for at tidligere tilgjengelig utstyr blir mer tilgjengelig for spillere.

Swtor har også noen spennende oppdateringer til PvP etter 7.0 som vi ser frem til å dele med deg etter lansering!


Modernisering

Som mange av dere allerede har sett på PTS, fokuserte en stor del av teamets arbeid i 7.0 på å modernisere mange aspekter av spillet.
En totalt fornyet Character Creation-opplevelse, nytt karakterark, flotte nye funksjoner som Loadouts og Weapons in Outfitter, og selvfølgelig de dramatisk utvidede spillalternativene som tilbys gjennom Combat Styles.

CombatStylesA 2022 01 03 13 04 45

På 7.0: Advance Classes nå kjent som Combat Styles. Klasse nå kjent som Origin Story.

CombatStylesB 2022 01 03 13 04 45

Swtor kommer til å fortsette å oppdatere UI-elementer gjennom hele spillet 2022
– i noen tilfeller vil disse først og fremst være visuelle oppdateringer for å gjøre stilen vår mer sammenhengende og sikre riktig skalering på skjermer med høy oppløsning, men vi ser også frem til å forbedre tilgjengeligheten og hverdagslig brukeropplevelse i andre deler av spillet, slik vi gjorde med Loadouts i 7.0.

Swtor er også ivrige etter å oppgradere bildene våre andre steder i SWTOR: Fra og med Tython, Korriban, Hutta og Ord Mantell, starter vi en prosess med å oppgradere den visuelle troverdigheten til planetene våre for å bringe dem mer i tråd med det fantastiske arbeidet laget har skapt de siste årene.

Som du kan se har Swtor en så spennende fremtid foran seg, og Swtor vil dele flere detaljer med dere alle, spesielt etter 7.0-lansering 2022, så forvent å høre fra Swtor igjen!
Ti år er en milepæl Som Swtor er så stolte av, og Swtor er så takknemlige for at du fortsetter å bli med oss ​​på dette eventyret.
Til hver og en av dere, gratulerer med 10-årsdagen, ønsker Swtor dere et år fullt av mye kjærlighet, helse og mye spill!

-Keith Kanneg og SWTOR-teamet
0 Comments